Свържете се с нас

Все още търсите отговор на някой от вашите въпроси - спестете време и се свържете с нас!:

„Прайм Дивелопментс Ко” ЕАД

Телефон:
+359 879 50 83 50 (для продажби)
skype:
prime_dc
E-Mail:
office@primedc.bg
Пишете ни

Предимствата при рабора с нас

Предимствата при рабора с нас:

Най-ценното и важно за нас е клиентите ни остават доволни. Ние се опитваме да задоволим всички нужди и изисквания на нашите клиенти, така че те да са удовлетворени от нашата работа и да ни препоръчат на техни роднини, приятели и познати.

Опитахме се да се създадам всички необходими удобства и условия за всеки собственик на имот в наш комплекс, така че да може да се потопите в една стилна и комфортна среда и едновременно с това да се почувствате като у дома си.

Част от предимствата на нашата компания:

Предлагаме Ви имот в ексклузивни жилищни комплекси, които се отличават с уникалната си архитектура, интериорен дизайн, предлагат всички удобства за живеене, като например луксозен спа център, басейн, спортен център.

Пълна съдействие при нотариални сделката. Напълно  съдействаме и оказваме подкрепа при изполядване на сделки – при получаване на документа (ноариалния акт), който доказва собствеността на новия собственик, получаване на удостоверения за БУЛСТАТ и т.н.

Специален подход към клиентите. Компанията ни предоставя професионални услуги, с които се стараем да се максимално полезни на клиентите си.

Абсолютна надеждност и поверителност при изготвянето и сключването на договори, сигурност и коректност. Винаги предоставяме пълна и достоверна информация в хода на сделката. Ние уважаваме индивидуалня  избор и даваме възмобности за реализация на желанията нашите клиенти.

Следващи стъпки

Искате да сте информирани за всички наши промоции?

Абонирайте се за newsletter и ще бъдете автоматично известявани за всички намаления, подаръци и безплатни услуги, които предлагаме в процеса на строителството

Разгледайте офертите вArtur

Имоти, отстъпки и промоции

Нашите оферти

Можем да ви помогнем

Все още не сте намерили отговор на въпроса си?

Пишете ни или ни позвънете на:

+359 879 50 83 50