Свържете се с нас

Все още търсите отговор на някой от вашите въпроси - спестете време и се свържете с нас!:

„Прайм Дивелопментс Ко” ЕАД

Телефон:
+359 879 50 83 50 (для продажби)
skype:
prime_dc
E-Mail:
office@primedc.bg
Пишете ни

НАШАТА КОМПАНИЯ

За да се съзададе този уникален комплекс, две от водещите компани в бранша – „Прайм Дивелопмънтс Ко” ЕАД и "Аполон ДК" ООД се събраха и обединиха идеите и опита си в едно – комплекс «Artur».


Компанията "Аполон ДК" ООД е построила и управлява комплекси «Apolon», «Esteban», «Esteban Sorya» в Несебър, а в момента текат последни довършителни работи по комплекси «Paris» и «Amur» също в Несебър.

 

Компанията „Прайм Дивелопмънтс Ко” ЕАД   е построила и управлава  комплекси «Dawn Park», «Dawn Park Deluxe» в Слънчев бряг, жилищна сграда «Bella» в столицата и комплекс «Cornelia» в ски курорта Банско. В момента тече строителството на  комплекс «Izida Palace» в Слънчев бряг и уникалния по-своему комплекс от къщи «Olympia» в Созопол. Предстои строителството на комплекс «Venera Palace» в Слънчев бряг.


Комплексите са с уникална архитектура, високо качество на работата, максимално конфортни условия и удобство за живеене и отдих за възрастни и деца, с прекрасни панорамни гледки.

Стриктно се съблюдават всички строителни норми, които са в сила в България, и са  гаранция за качество. За строителството се използват най-модерните технологии за да отговарят на най-новите тенденции на пазара.

 

 

Целта е да се създаде изключителен комплекс, който се отличава със своята архитектура и уникален интериорен дизайн.


Компаниите разполагат с офиси в София, Бургас, Слънчев бряг, Несебър и партньори в Русия, Украйна и Великобритания. Клиентите на компаниита са главно хора от Русия, Украйна, Великобритания, Ирландия, Полша и България.


Предимства за работа с нас са:


• голямо разнообразие от жилищни недвижими имоти;
• най-благоприятни условия;
• пълна съдействие при нотариалната сделката;
• специален подход към клиентите;
• абсолютна надеждност.


Ние сме благодарни на нашите клиенти - настоящи и бъдещи, за това, че са с нас.


Обадете се сега и само с едно обаждане ще научите за всичко за най-изгоднате оферти за апартаменти, които предлагаме. Ще бъдете приятно изненадани от нашите обекти.

Следващи стъпки

Искате да сте информирани за всички наши промоции?

Абонирайте се за newsletter и ще бъдете автоматично известявани за всички намаления, подаръци и безплатни услуги, които предлагаме в процеса на строителството

Разгледайте офертите вArtur

Имоти, отстъпки и промоции

Нашите оферти

Можем да ви помогнем

Все още не сте намерили отговор на въпроса си?

Пишете ни или ни позвънете на:

+359 879 50 83 50