Свържете се с нас

Все още търсите отговор на някой от вашите въпроси - спестете време и се свържете с нас!:

„Прайм Дивелопментс Ко” ЕАД

Телефон:
+359 879 50 83 50 (для продажби)
skype:
prime_dc
E-Mail:
office@primedc.bg
Пишете ни

За комплекса

Предлагаме на вашето внимание комплекс «Артур». Уникален комплекс, който впечатлява със своята елегантност, изтънченост и ненатрапчив лукс. Разположен е на Черномосрското крайбрежие с невероятна гледка на морския пейзаж в прекрасното курортно градче Свети Влас.

Архитектурата на комплекс «Артур» впечатлява със своята уникалност и многообразие. Тук можете да се разходите под сянката на дърветата, фонтаните, да седнете и да се отпуснете в приказните шатри, както и в местата за отдих с меки и удобни матраци. На територията на комплекса има много красиви статуи, дървета, чешми и прекрасни места за отдих и почивка, където можете да се отпуснете, прочете вестник и дори да поспите на свеж въздух. Общата площ на зелените площи е около 3000 кв.м


Комплекс «Артур» съчетава уникален архитектурен стил, впечатляващ интериор и ландшафтно проектиране!

Закупуването на апартамент в комплекс «Артур» освен за комфортен престой, също е и отлична инвестиция, защото цените ще се покачват с етапите на строителството. Комплексът разполага с апартаменти с една и две спални, студия, пентхауси с мансардни и просторни тераси с красива гледка, както и къщи от типа "таунхаус":

 

студия / от 40 – 44 кв.м/
апартаменти с 1 спалня / от 57 – 63 кв.м/
апартаменти с 2 спални / от 70 – 90 кв.м/
просторни пентхауси / с 2, 3 и 4 спални, от 100 – 280 кв.м /. Собствениците на пентхауси разполагат с голям двор, тераса с красива и уникална растителност, пейки и беседки, предлагащи изключителна панорамна гледка към брега на Черно море.

Таунхаус е къща на две нива, която се състои от просторен хол с трапезария, кухня и баня на приземния етаж и две спални с баня и тераса на втория етаж. Всяка от къщите разполага със собствен отделен вход и частна градина, която е бонус за собствениците на таунхауси.

Апартаментите са с добро изложение - южно, югоизточно и югозападно. Уникалното местоположение и отличната, добре проектирана инфраструктурата ще ви осигури спокоен престой в шикозна и уютна обстановка.

Комплексът разполага със самостоятелна инфраструктура, проектиран е в пет секции в две сгради, всяка от които е със самостоятелен вход и асансьор.

*Дружеството инвеститор си запазва правото да прави изменения по проектите и вертикалната планировка по негова преценка.

Следващи стъпки

Искате да сте информирани за всички наши промоции?

Абонирайте се за newsletter и ще бъдете автоматично известявани за всички намаления, подаръци и безплатни услуги, които предлагаме в процеса на строителството

Разгледайте офертите вArtur

Имоти, отстъпки и промоции

Нашите оферти

Можем да ви помогнем

Все още не сте намерили отговор на въпроса си?

Пишете ни или ни позвънете на:

+359 879 50 83 50